Låt inte påsar bildas under dina ögon

Nu blir det banne mig en makeuputbildning


skrivet den 19 okt av Solo, klockan:12:06

Seriöst nu ska jag boka tid för en makeuputbildning.

Var ute i helgen med ett par kompisar som hade kamera med sig och tog en massa kort. Efter att dessa kort blivit uppladdade på Facebook så inser jag att det verkligen är dags för mig att lära mig hur jag ska sminka mig för jag ser ut som en clown på korten.

 

Ha ha, det är väl i och för sig bra när det är ens största problem i livet att man ser ut som en clown alltså. Men jag ser fram mot att lära mig mer om det, ska på Parfym party nästa helg och då vore det ju trevligt att se bra ut.

 

För att fortsätta i ytlighetens tema, har vart och shoppat lite inför hösten. Jag älskar verkligen detta års höstmode, så snyggt och basic.

Gillar kläder med ”stil” och i är är det sååå mycket snyggt.

http://www.expressen.se/mode/1.2179753/veckans-basta-kladda

 

Sen har ju inte jag precis den kroppen som stjärnorna har men det är det som är så ”gött” med detta mode, det är snyggt oavsett. Man behöver inte se ut som en anorektisk Hollywood skådis för att bära upp dem.

 

Även vi vanliga dödliga kan köpa och ha nytta av snygga kavajer osv. Sen är det också mycket ”mysmode” med treggins och skjorter etc. Skönt, skönt, skönt.

 

Men just det med makeup är ännu svårare då eftersom det ska vara diskret och osynligt (tycker i alla fall jag) till höststilen.

Men nu ska jag iväg och göra lite nytta istället för att sitta och vara ”uberytlig”


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed