Låt inte påsar bildas under dina ögon

Ny parfym till valvakan


skrivet den 19 sep av Solo, klockan:19:52

Vaknade upp till en trevlig överraskning idag, stod ett paket på mitt nattduksbord med en ny parfym i.
Finns vissa fördelar med att vara sambo med en romantiker =)
Och ändå är det först på tisdag som jag fyller år.

 

Upp till den färdiga frukosten och en mindre trevlig överraskning, http://www.expressen.se/ledare/dahlberg/1.2141031/rosta-nej-till-hatet

En stor uppslagen artikel om att det är dags att stoppa hatet i dagens val samt lite funderingar över vad som händer om SD kommer in i riksdagen. Ska M & S börja samarbeta eller ska M ta in MP om de vinner etc.
Men hallå, vi har väl demokrati eller? Om SD blir inröstade så blir de ju inröstade därför att folk vill ha dem där och ska man då börja snacka bakgrund så är väl i så fall V precis lika illa. Hur länge ska man behöva lida för sitt tidigare liv eller vilka som tidigare röstat.

 

Personligen så skulle jag ALDRIG rösta på SD av den enkla anledningen att deras program inte tilltalar mig varken gällande planekonomi eller tankarna om invandring m.m. Men det är folks fulla rätt att rösta på dem och de andra partiernas förbannade skyldighet att acceptera detta om det händer. De ska inte mobba ut någon som svenska folket har sagt att de vill ha, då är det inte demokrati vi lever i utan censur. Vill de ha bort dem igen så finns det bara ett enda sätt som är demokratiskt riktigt och det är att se till att de inte blir framröstade.

 

Tycker överhuvudtaget detta val vart en enda lång soppa med personangrepp till höger och vänster och en massa valfläsk utan substans men få verklighetsförankrade program med helhetssyn.

 

Nu ska jag iaf hoppa ner i ett varmt bad och sen avnjuta valvakan med lite av min nya parfym på mig.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed