Låt inte påsar bildas under dina ögon

Typ, skulle iof kunna byta ut Omega-3 mot i princip vad som helst. Bit ihop, gnäll inte, gör skäl för brödfödan etc.

Och om man nu verkligen inte kan göra det så för tusan då får man ju såklart leva på luft!!!
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2138220/statsminister-fredrik-reinfeldts-svaga-punkt

I alla fall om man ser till den borgerliga politiken med enorma neddragningar på sjukersättning, vård etc. Det är verkligen helt sjukt att detta inte uppmärksammas mer än det gör, alla svaga i vårt samhälle håller på att slås ut totalt och det är banne mig inte ok. Självfallet ska det löna sig att arbeta, självfallet så ska systemen inte utnyttjas, självfallet ska de som har möjligheter att komma ut i arbetslivet igen göra det. MEN och det är ett stort men alla de som faktiskt inte kan då?
Ska de gå under totalt för att de som har det gott ställt ska få det ännu bättre. Är det totalt skitsamma med alla människor som inte är supereffektiva och framgångsrika, det känns iaf så.

  Det stinker lika illa som sälolja i min näsa.

Fy för den lede alltså, förra valet röstade jag blått det kommer jag inte att göra denna gång. Visst tycker jag att de röda har en hel del strunt men de är iaf ett betydligt mindre dåligt alternativ än de blå. För även om jag vill främja företagandet, individens frihet m.m. så vill jag det inte på bekostnad av våra svaga och jag tjänar gärna några tusen mindre om året för att de ska ha möjlighet att leva ett värdigt liv.

Och om det så betyder att nån snyltare slinker med igenom så struntar jag i det hellre det då och att de verkligt behövande samtidigt får vad de ska.


Currently rated 3.0 by 1 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed